Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

Polet (C) iznenadio Slobodu (T) sa 7:3, Sloboda ŠN slavila protiv Plitvice (S)

| 11.5.2019. u 19:09h | Objavljeno u Sport

U današnje tri utakmice 22. kola Prve ŽNL, Sloboda ŠN je stigla do pobjede 3:1 na domaćem terenu protiv Plitvice (S). Svi golovi pali su tijekom prvog poluvremena. Sloboda ŠN je povela u 3. minuti golom Karla Kutnjaka, Boris Kosir je za Plitvicu (S) zabio izjednačujući gol u 7., dok je pobjeda Slobodi ŠN pripala u 37. i 43. minuti golovima Marka Murselovića i još jednom Karla Kutnjaka.

Obreš je na domaćem terenu slavio 4:2 protiv gostiju Plitvice iz Gojanca u susretu kojeg je obilježila ozljeda glave gostujućeg vratara Marina Kosa već u prvom poluvremenu koji se sudario s napadačem domaće momčadi i kojeg je odvezla Hitna pomoć, a 82. minuti je isključen igrač gostujuće momčadi Tomislav Ister nakon dva žuta kartona, prvog je zaradio zbog izguravanja protivničkog igrača, a drugog zbog prigovora sucu.

Sloboda (T) je jedina momčad koja je ove sezone nanijela poraz Ivančici i to na svojem terenu, ali danas ih je na domaćem terenu iznenadila momčad Poleta (C) koja je uvjerljivo svladala Slobodu (T) sa čak 7:3. Mario Tekić i Luka Kutnjak bili su dvostruki strijelci za goste u pobjedi.