U pripremnom razdoblju odigrat će se devet utakmica Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Počele pripreme rukometašica Koke za novu sezonu

| 2.8.2016. u 09:28h | Objavljeno u Sport

U ponedjaljak 1. kolovoza, rukometašice Ženskor rukometnog kluba Koke počele su s pripremama za novu sezonu. U odnosu na lani, u svlačionici više nema Nikoline Zadravec koja je otišla u Podravku, a najvjerojatnije neće računati ni na mladu Ingrid Vujević i Stelu Vrček.

Od novih imena u redovima Koke prudružile su se hrvatske juniorske reprezentativke desna vanjska Ivana Dragišić (22), koja je u Koku došla iz Podravke, te Silvija Masnić (22), koja igra na poziciji lijevog i srednjeg vanjskog. Prvoj ekipi priključene su četiri igračice iz kadetske ekipe. Očekivanja za novu sezonu su visoka s obzirom da su prošlu završili na visokom petom mjestu.

-Svi koji me poznaju znaju da mi je želja da ove sezone budemo najmanje peti kao i protekle sezone, a sigurno je da želimo biti i bolji od toga - rekao je trener Vladimir Canjuga.

Trenirat će se dva puta dnevno, a odigrat će se i devet pripremnih utakmica. Prva će biti 10. kolovoza u Varaždinu, protiv prvoligaša Dugog Sela, 13. kolovoza ekipa Koke će igrati u Ptuju s novim prvoligašem Ptujem, 18. kolovoza gostovat će u Dugom Selu, a 24. kolovoza u Varaždin dolazi prvak Slovenije Zagorje.

Planira se odigravanje jednog susreta i 31. kolovoza, a još se uvijek traži suparnik za taj termin. U subotu 3. rujna, Koka će biti gost međunarodnog turnira u Zagorju ob Savi, 6. rujna u Varaždin dolaze Sesvete, a 10. rujna gost će biti prvoligaš Ptuj. Liga počinje 17. rujna, a u 1. kolu Koka će ugostiti Podravku.