Zelengaj je jučer na svom terenu izgubio od bolje Bednje Foto: Krešimir Đurić

Pobjede Bednje i Novog Marofa, poraz Podravine, Polet danas gost Jalžabeta

| 29.10.2017. u 09:08h | Objavljeno u Sport

Utakmice 11. kola na rasporedu su ovog vikenda u Četvrtoj nogometnoj ligi Skupina Čakovec - Varaždin. U županijskom derbiju jučer je u Kućanu Donjem Bednja došla i do šeste uzastopne, a ukupno sedme pobjede u prvenstvu, svladavši domaći Zelengaj rezultatom 5:1 (2:0). Hat trick je postigao Ante Kulji, a dva je gola postigao je Valerio Puškadija. Strijelac za Zelengaj bio je Matija Soldatek.

Podravina je pretrpjela i drugi poraz ove sezone na domaćem terenu, a ukupno četvrti poraz ove sezone. U vrlo zanimljivoj i borbenoj utakmici izgubili su jučer od Nedelišća 2:1 (1:1). Podravina je povela u 4. minuti golom Nikole Međimorca, gosti su izjednačili u 27. minuti, a gol odluke je postignut u 85. minuti nadmetanja.

Novi Marof je pobijedio u Slakovcu domaću Slobodu 2:1 (1:0),a oba je gola postigao Tomislav Harmicar u 20. i 83. minuti nadmetanja.

Danas od 14 sati na Sportskom centru u Jalžabetu tamošnji domaćin ugostit će vodeći Polet (SMnM), a u Gojancu će se igrati lokalni derbi između Plitvice i Nedeljanca. Danas će igrati i Međimurec - Dinamo(D).