Polet (C) na domaćem terenu izgubio 3:0 protiv Obreša Foto: Siniša Sović

Pobjede Bednje i Ivančice, neočekivan poraz Poleta (C) na domaćem terenu

| 23.4.2017. u 18:36h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Današnje 19. kolo Prve županijske nogometne lige nije donijelo nikakve promjene na samom vrhu tablice. Bednja je došla do 16. pobjede na gostovanju kod Rudara 47 kojeg je svladala rezultatom 5:2, dok je Ivančica kod kuće svladala Slogu 3:1 i tako prekinula niz od tri utakmice bez pobjede.

Trećeplasirani Polet (C) je na domaćem terenu neočekivano izgubio susret protiv Obreša rezultatom 3:0 i tako dozvolio Ivančici da se odvoji na drugom mjestu, iako je prošlo kolo imao prigodu preskočiti Ivančicu na drugom mjestu. Posljednja momčad lige Dubravka-Zagorac nije uspijela povezati dvije pobjede zaredom, izgubivši današnji susret na domaćem terenu protiv Mladosti (M) 2:1.

Od ostalih klubova s dna tablice, Podravac Kitro je pobijedio na gostovanju kod Drave (SĐ) 3:1 i odvojio se od pretposljednje Sloge za tri boda. Neočekivani poraz dogodio se i u susretu između izjednačenih momčadi Plitvice (S) i Lepoglave, gdje je domaćin Plitvica (S) svladana s uvjerljivih 3:0. U jedinom preostalom susretu, Mladost (Š) je na domaćem terenu svladala Budućnost s 2:1.