Final four SEHA Gazprom lige u Varaždinu

| 18.2.2016. u 09:53h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Final four SEHA Gazprom lige ove će se godine igrati u Varaždinu, u sportskoj dvorani na Dravi, što znači da domaće ljubitelje rukometa od 1. do 3. travnja očekuje prava rukometna poslastica, koju će im, prema trenutačnom položaju na tablici, priuštiti momčadi Veszprema, Vardara, PPD Zagreba i Meshkov Bresta.

- Dosadašnja organizacija svih rukometnih događaja, kao i suradnja s Hrvatskim rukometnim savezom bili su na visokom nivou, a nema sumnje da su na dodjelu domaćinstva utjecali i funkcionalna dvorana, kao i smještajni kapaciteti kojima naš grad raspolaž, tako da ćemo imati priliku ugostiti još jedno veliko natjecanje, a što će biti odlična promičba za Varaždin - naglasio je Željko Kušter, koji je ispred Grada Varaždina od 2009. godine bio zadužen za organizaciju svih rukometnih natjecanja u Varaždinu.

Sportska dvorana na Dravi, u kojoj su se 2009. godine igrala utakmice C skupine Svjetskog prvenstva u rukometu za muškarce, a i kasnije je više puta bila domaćin velikim rukometnim i teniskim događajima, već je dva puta bila domaćin susretima SEHA lige. Riječ je o utakmicama SEHA Gazprom lige, između PPD Zagreba i Veszprema, a u oba susreta slavio je mađarski klub.