Momčad Kontrol Biroa

Oduševili Kontrol Biro i Jelena Trade kod seniora, a Ducati Viz-Ex i OPG Radiček PNT kod veterana

| 15.12.2015. u 09:22h | Objavljeno u Sport

Jučer je u dvorani na Dravi odigran i drugi natjecateljski dan 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin“. Ponedjeljak je donio sedam utakmica, u kojima su u prvi plan iskočile seniorske ekipe kunovečkog Jelena Tradea i zagrebačkog Kontrol Biroa, kao i veteranski sastavi Ducati & Viz-Exa i koprivničkog OPG Radičeg & Petgrad Niko Tradea.

Jelena Trade iz Kunovca kod Koprivnice (Šagud, Kovač, Stojaković, Grgić, Huzjak...) s glatkih je 9:2 pobijedila (nekompletnu) momčad Nogometne udruge Sveučilišta Sjever da bi nakon toga ljepoticu dana odigrala protiv Kontrol Biroa iz Zagreba s brojnim poznatim imenima (malo)nogometne scene (Koprić, Štrok, Abramović, Rak, Pukec...). Bilo je 1:1 u pravoj muškoj utakmici, Zagrepčani su poveli u prvom poluvremenu golom Domagoja Abramovića, izjednačio je sredinom nastavka Viktor Bartolić.

Isto tako sjajnu utakmicu odigrali su i veterani prošlozimskog pobjednika – sada pod imenom Ducati Componenti & Viz-Ex – i koprivničkog OPG Radiček Petgrad Niko Tradea. U redovima Ducatija imena poput Štroka, Regvara, Jakirovića, Štefulja, Škerbića, Vincetića itd., kod Radiček PNT-a braća Radiček, Ivančić, Ž. Vađunec, Salajec... Koprivničani su u svega nešto više od četiri minute vodili 2:0, golovima Galinca i Željka Vađunca. Ubrzo je Danijel Štefulj smanjio i s tih se 1:2 otišlo na odmor da bi već u prvoj minuti nastavka Škerbić poravnao na 2:2. Pet minuta prije kraja Josip Ribišć je zabio za potpuni preokret, međutim u zadnjoj minuti Ivandija je izjednačio na ipak najpravednijih 3:3.

Veteranska ljepotica dana imala je nažalost i svoj tamni trenutak, sredinom prvog poluvremena Željko Vađunec slomio je palac u jednom duelu s vratarom Ducatija Draženom Crnkovićom, Vađunec je hitno prevezen na kirurgiju „zaradivši“ nekoliko šavova...

Sigurne pobjede upisali su Junajted Interijeri Šestak, Tornado i krapinski ASO Ponos (ozbiljno konkurira za izravni plasman u osminu finala s maksimalnih 6 bodova i gol razlikom 10:0).

REZULTATI UTAKMICA
18:00    NU SVEUČILIŠTE SJEVER (Varaždin) – JELENA TRADE (Kunovec / KC)    2:9
18:40    JUNAJTED INTERIJERI ŠESTAK (Vž) – KLESARSTVO MARTINČEVIĆ (Novaki)    3:0
19:20    KONTROL BIRO (Zagreb) - JELENA TRADE (Kunovec / KC)    1:1
20:00    ASO PONOS (Krapina) – NK VARTEKS JUNIORI (Varaždin)    4:0
20:40    (VET) DUCATI & VIZ-EX – OPG RADIČEK & PETGRAD NIKO TRADE    3:3
21:20    (VET) COJONES (Lepoglava) – PVC STOLARIJA BRLEK (Cerje Tužno)    3:0
22:00    TORNADO (Varaždin) – CATERING ROMANTIKA & AŠ SIGNAL (Presečno)    8:1

Danas je na rasporedu novih sedam zanimljivih dvoboja, natjecateljski dan će otvoriti CB MI 2 & RC Baza 2 protiv Sermagea, a puno se s razlogom očekuje i od izvedbe CB Stefana i Klesarstva Martinčević. Zagrebačka P & F Zaštita ima dvostruki program, protiv Auto Florijanića i MNK Fotex Kahli Beera, a bit će zanimljivo i u srazu mladog, ali odličnog Ropoxa i UŠR Višnjice koja je dobar otpor pružila i branitelju naslova Automobilu Lončar.

RASPORED UTAKMICA 15.12.2015.
18:00    CB MI 2 & RC BAZA 2 (Selnik / Ivanec) – CB SERMAGE (Varaždin)
18:40    CB STEFANO (Koprivnica) – KLESARSTVO MARTINČEVIĆ (Novaki)
19:20    AUTO FLORIJANIĆ (Trnovec) – P & F ZAŠTITA (Zagreb)
20:00    (VET) BUFFET MLADOST & MP (Vž) – CB KUGLA & STARI MLIN (Šem./Trn.)
20:40    MNK FOTEX KAHLI BEER (Varaždin) – P & F ZAŠTITA (Zagreb)
21:20    (VET) NK VARTEKS VETERANI – ROMANTIČARI MULTI STAR (Koprivnica)
22:00    ROPOX (Varaždin) – UŠR VIŠNJICA