Parovima SPK Varaždin tri dvostruke pobjede na „Trofeju grada Koprivnice“

| 9.5.2016. u 09:12h | Objavljeno u Sport

Na tradicionalnom bodovnom turniru Hrvatskog sportskog plesnog savezaTrofej grada Koprivnice“ održanom u organizaciji ŠPK Koprivnica, nastupila su tri sportsko- plesna para iz SPK Varaždin, te ostvarili najbolje moguće rezultate.

U kategoriji Odrasli, na turniru najvišeg kvalitativnog razreda B, nastupio je sportsko- plesni par Anja Topolovec i Vedran Sraga, koji su bili uvjerljivo najbolji u obje discipline, standardnih (ST) i latinsko-američkih plesova (LA),  i zasluženo osvojili „Trofej grada Koprivnice“, zlatne medalje i pehare organizatora u trajno vlasništvo.

U kategoriji Starija mladež (16 do 18 g. starosti)  najvišeg kvalitativnog razreda B, nastupio je sportsko- plesni par Tihana Vusić i Jurica Kavran, i također su bili najbolji i briljirali u obje discipline, standardnih (ST) i latinsko-američkih plesova (LA), te zasluženo osvojili „Trofej grada Koprivnice“, zlatne medalje i pehare organizatora u trajno vlasništvo.

I treći sportsko- plesni par iz SPK Varaždin, Anja Liber i Robin Kereša, koji su nastupili u starosnoj kategoriji Starija mladež, u kvalitativnom razredu C, također su odlično otplesali i odnijeli zaslužene pobjede i zlatne medalje u obje discipline.

Time su plesači SPK „Varaždin“ još jednom potvrdili kvalitetu rada u klubu koji je već niz godina jedan od najboljih i najuspješnijih u Hrvatskoj.