Ovog vikenda u varaždinskoj Areni 6. VzPong

| 26.8.2016. u 11:01h | Objavljeno u Sport

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin na Dravi ovog će se vikenda, s početkom u 9 sati i 30 minuta, održati 6. VzPong, turnir u stolnom tenisu namijen profesionalcima i amaterima u organizaciji varaždinskog STK Starr.

Sutra će se održati stolnoteniski turnir za amatere-neregistrirane igrače i kategorije klinci i klinceze od 9.30 sati a u nedjelju je na rasporedu stolnoteniski turnir za registrirane igrače s početkom u 9.30 i turnir u ping-pongu s početkom u 12 sati.

Prijave na turnir primat će se do pola sata prije početka turnira direktno na licu mjesta ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, i kontakt podatke(e-mail adresu i/ili broj telefona/mobitela).

Pravo nastupa imaju svi igrači (registrirani i neregistrirani) koji se prijave do predviđenog roka. Turnir će se igrati prema pravilima stolnoteniske igre. Natjecatelji će biti svrstani u skupine od po 3-4 igrača u kojima igraju svaki sa svakim.

Prvo i drugoplasirani igrači nastavljaju natjecanje K.O. sustavom do konačne pobjede. Organizator ima pravo odrediti do 8 nosioca turnira po kategorijama koji neće nastupiti u skupinama nego nastupaju direktno u glavnom turniru.

Kotizacija za nastup na turniru iznosi 35 kuna a organizator će nagraditi četiri najbolje plasirana igrača u svakoj kategoriji sportskim nagradama i nagradama sponzora.