Lepoglava je u skupini Zapad pobjedom zasjela na drugo mjesto koje je uoči ovog kola držao Dinamo (B) Foto: Mario Šamec

Osam golova u mreži Zagorca, Lepoglava i Dinamo zamijenili mjesta

| 30.4.2016. u 19:49h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U 16. kolu skupine Zapad Prve županijske nogometne lige, Lepoglava je pobjedom 5:2 kod kuće protiv Nove Vesi vratila drugo mjesto koje je Dinamo iz Babinca izgubio porazom 3:0 na gostovanju kod Bratstva.

Bratstvo je riješila susret u drugom poluvremenu kada su pala sva tri gola. Poveli su u 56. minuti golom Marina Hrnčića, povećali su vodstvo golom Simona Petovara u 60. minuti, a konačan rezultat je postavio Sandi Petovar u 75. minuti

Lepoglava je nakon prvih 45. minuta gubila 2:1. U 15. minuti je svoju mrežu za vodstvo gostiju pogodio nesretni Srećko Šumečki, u 29. su izjednačili preko kaznenog udarca kojeg je realizirao Emil Jug, a u 40. minuti je Marin Androić poveo goste u novo vodstvo. U drugom poluvremenu, Lepoglava preokreće rezultat pogotcima Ivana Podsečkog (50. min), Marija Juga (60. min), iskupljenika Srećka Šumečkog (72. min) i Hrvoja Kolareka (76. min).

U 12. kolu skupine Istok, Mladost (VT) je s visokih 8:0 porazila momčad Zagorca, Sloboda (T) je na gostovanju kod Beretinca minimalno poražena 1:0.