Orijentacijski klub Varaždin osvojio 13 medalja na Međimurje Open

vv | 7.11.2023. u 13:31h | Objavljeno u Sport

Ovogodišnja natjecateljska sezona orijentacijskog trčanja završila je u organizaciji Orijentacijskog kluba Međimurje iz Selnice. Klub je organizirao tri utrke natjecanja „Međimurje Open“ koje je okupio više od 170 orijentacista iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije. U subotu su se trčale dvije sprint utrke u Murskom Središću i Svetom Martinu na Muri. U nedjelju se trčalo za Kup Hrvatske u orijentacijskom trčanju na srednjim stazama u mjestu Mali Mihaljevac.

Petnaest natjecatelja Orijentacijskog kluba Varaždin sudjelovanjem na 17. Međimurje Openu osvojili su ukupno 13 medalja.

U prvoj utrci, koja se ujedno bodovala za Sprint Kup Hrvatske 1. mjesto u kategoriji Ž16 osvojila je Ema Juričan, 2. mjesto osvojili su Miroslav Hainž u kategoriji M35 i Milan Turkalj u kategoriji M65, dok je 3. mjesto osvojila Eva Šantek u kategoriji Ž16.

U drugoj sprint utrci koja se održala u Svetom Martinu na Muri 1. mjesto osvojila je Ema Juričan u kategoriji Ž16, dok su 2. mjesto osvojili Krunoslav Canjuga 2 u M35, Milan Turkalj u M65 i Eva Šantek u kategoriji Ž16.

U nedjelju za Kup Hrvatske u orijentacijskom trčanju na srednje staze najbolje plasmane za Orijentacijski klub Varaždin ostvarili su Milan Turkalj 1. mjesto u kategoriji M70, Nika Juričan u kategoriji Ž12, Eva Šantek 2. mjesto u kategoriji Ž14, Ema Juričan 3. mjesto u kategoriji Ž16 i Krunoslav Canjuga u kategoriji M35.