Omega Varaždin na Prvenstvu Hrvatske u boksu za žene u Koprivnici Foto: Omega Varaždin

Omega Varaždin osvojila kombinirano 11 medalja proteklog vikenda u boksu i kickboxingu i savateu

| 15.5.2017. u 18:28h | Objavljeno u Sport

Omega Varaždin je imao uzbudljiv protekli vikend u kojem su nastupali na Prvenstvu Hrvatsku u boksu za žene koje se održavalo u Koprivnici, Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu koje se održavalo u Opatiji i Prvenstvu Balkana koje se održavalo u Rumi u Srbiji.

Na PH-u u boksu, zlatno odličje i titulu najbolje mlađe kadetkinje prvenstva osvojila je Nika ŠpoljarićMeri Novak je bila srebrna i odradila je odlične mečeve, dok su bronce osvojili Paula Vajdić i Tajana Koščak. Djevojkama je to bio debi u boksu i odradile su ga na visokom i očekivanom nivou.

Na PH-u u kickboxingu, izvrsna Marija Kosi predvodila je mlađe članove kluba i osvojila je zlato u žestokoj konkurenciji, pokazala je izuzetnu pripremljenost. Pored zlatnog odličja, Juraj Primorac je osvojio srebro, dok su Patrik Grđan i Josip Cvetko osvojili bronce unatoče tome što im suci ovaj put nisu bili skloni.

Na Prvenstvu Balkana, Omega Varaždin se vratila s tri odličja različitog sjaja. Irena Žunec je osvojila zlatno odličje svladavši sve svoje protivnice, Kristina Sokolić je osvojila srebrno odličje, dok je Antonio Rukavina uspio doći do brončanog odličja.

Treneri kluba koje su vodili borce na ova natjecanja su Miljenko Rožmarić i Emerik Večerić.

Kickboxing

Savate