Darko Toplak novi predsjednik Mladih HNS-a u Gornjem Knegincu

A.Š./Varaždinske vijesti | 15.12.2015. u 10:03h | Objavljeno u Aktualno

Na Izbornoj skupštini Interesnog odbora mladih Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati (HNS) Podružnice Gornji Kneginec Darko Toplak izabran je za novog predsjednika Mladih, a uz novoizabranog predsjednika, za potpredsjednike izabrani su Dejan Petrinić i Denis Krklec, dok su u Predsjedništvo izabrani: David Barić, Zoran Trtinjak, Petra Kolarić, Neven Kaniški i Mateja Kolarić, a dužnost tajnice obnašat će Monika Malenica, priopćili su iz županijskog HNS-a.

- Ne da smo uspjeli i ostvarili zacrtane planove, nego su rezultati puno, puno bolji. Dovoljno je napomenuti da smo odradili preko 20 akcija što humanitarnog, socijalnog, sportskog, što zabavnog karaktera. Za svoj rad Mladi HNS-a Podružnice Gornji Kneginec primili su veliko priznanje od strane Predsjedništva Mladih HNS-a i proglašeni najaktivnijom i najboljom organizacijom Mladih na nacionalnoj razini u proteklom razdoblju - naglasio je Alen Grabar, dosadašnji predsjednik Mladih HNS-a Podružnice Gornji Kneginec

Izbornoj skupštini Mladih obratio se i zamjenik župana Varaždinske županije, ujedno i potpredsjednik Sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a Alan Košić koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo konstituiranjem novog vodstva i izabranim novim predsjednikom Mladih. Košić je rekao da nemamo više četiri godine do izbora u Općini Gornji Kneginec, koja je „zrela“ za promjene, te pozvao Mlade na daljnje aktivnosti i zaključio da su baš mladi ta snaga koja će donijeti promjene.

Tajnik Županijske organizacije HNS-a Zlatan Mošmondor pozdravio je sve prisutne i čestitao izabranim članovima na novim dužnostima te rekao kako su se Mladi HNS-a u Knegincu dokazali odličnim radom, provodeći brojne aktivnosti, kojima je dosadašnji predsjednik Grabar „postavio ljestvicu visoko“ i na kraju zaželio puno uspjeha u radu.