Pobjednici turnira i članovi Pikado kluba Inporium

Održan pikado turnir Bajzovi dvori 2017.

| 5.3.2017. u 19:17h | Objavljeno u Sport

U organizaciji caffe bara Bajzovi dvori održan je pikado turnir u pojedinačnoj i u konkurenciji parova. Na turniru je skupilo tridesetak igrača iz Međimurske i Varaždinske županije, a u pojedinačnoj konkurenciji u igri „301 master out“ pobjedu je ostvario Ljubomir Koren pobijedivši u finalu Miloša Kefelju. Treće mjesto osvojio je još jedan Varaždinac, Benjamin Hudoletnjak, pobijedivši u borbi za treće mjesto Silvia Novaka.

U konkurenciji parova u igri „501 double out“ pobjedu su ostvarili Miloš Kefelja i Vedran Dužević, pobijedivši u finalu Ljubomira Korena i Marina Ružića, a treće mjesto osvojili su Silvio Novak i Miljenko Videc.

Tunir je protekao u odličnoj atmosferi zahvaljujući trudu domaćina koji je osigurao vrhunsku hranu za sve natjecatelje i odlične pikado aparate, a na turniru su viđeni i mnogi atraktivni završeci partija u režiji Miljenka Videca koji je uspio završiti partiju na 104 pogodivši 3x18 a zatim efektno završio partiju na crveni centar, da bi potom i ostali igrači redom završavali partije na izlaske put 108,124,127 i slično što je samo pridonijelo odličnom raspoloženju igrača i gostiju turnira. 

Treba istaknuti i činjenicu da je na turniru nastupalo mnogo mladih igrača koji nastupaju u pikado klubovima u Varaždinskoj županiji i da je najmlađi član turnira imao samo 15 godina te ostvario zavidan rezultat plasmanom u polufinale parova.