Lovro Kukec slavio je kod mlađih kadeta

Održan 22. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu

| 1.5.2018. u 19:47h | Objavljeno u Sport

Kajak kanu klub Varteks organizirao je 22. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu. Na stazi dužine 3,5 kilometara, voženoj po kanalu HE Varaždin, nastupilo je 50 posada iz Slovenije i Hrvatske.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Lovro Kukec u kategoriji kajaka jednosjeda kod mlađih kadeta, David Šestak u kategoriji kajaka jednosjeda kod kadeta, u kanu jednosjedu kod kadeta Roko Bengeri, te Maja Štimac u kajaku kod juniorki.

I u turističkim kategorijama Varaždinci su bili uspješni te su pobijedili Sonja i Tibor Malašić u konkurenciji mješovitih parova te Željko i Damian Kukec u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Klara Dvorski kod kadetkinja,  Nikola Novosel kod juniora i Veljko Milihram u kanu jednosjedu, te Štefica Sever i Vinko Zajec u konkurenciji mješovitih parova, kao i Emil Pomper i Davorin Šestanj u turističkim kanu dvosjedima.

Na treća mjesta plasirali su se u kajaku jednosjedu Aleksandar Brkušanin kod seniora te Danijel i Ervin Mijatović u turističkom kanu dvosjedu.
Posebno brojni su bili članovi Varteksa u turističkim kanu dvosjedima pa su se na 4. mjesto plasirali Darko Tomašek i Igor Krajcar, 5. su bili Ivan i Vitomir Premur, a 6. Zvonimir i Denis Vitić.