Odličan rezultat juniora SRD-a Novi Marof u Vukovaru Foto: Grad Novi Marof

Odličan rezultat juniora SRD-a Novi Marof u Vukovaru

Varaždinske vijesti | 20.7.2018. u 08:18h | Objavljeno u Sport

Sportsko ribolovno društvo Novi Marof sudjelovalo je od 13. do 15. srpnja na Kupu Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji juniora. Natjecanje je održano u Vukovaru, a lovilo se na rijeci Stara Vuka.

Prvog dana natjecanja Martin Kračun plasirao se na 2. mjesto, Robert Ivanušec na 6. mjesto, a Sebastijan Uranić na 7. mjesto. Ekipno su Novomarofčani zauzeli zauzeli 4. mjesto. Rezultati drugog dana donijeli su 1. mjesto Martina Kračuna, 2. mjesto Sebastijana Uranića i 9. mjesto Roberta Ivanušeca. To je značilo i ekipno 3. mjesto.

Zbrajanjem rezultata prvog i drugog dana, novomarofska ekipa osvaja odlično 3. mjesto u konkurenciji 16 ekipa iz cijele Hrvatske. U pojedinačnom plasmanu član SRD Novi Marof Martin Kračun zauzima 2. mjesto, dok je Sebastijan Uranić natjecanje završio na 13. mjestu, a Robert Ivanušec na 22. mjestu od 47 natjecatelja.

- Nakon lanjskog prvog mjesta juniori nisu uspjeli obraniti naslov, ali su opet u samom vrhu i to veseli - ističu iz Sportsko ribolovnog društva Novi Marof.

srd_novi_marof_2.jpg

srd_novi_marof_3.jpg

srd_novi_marof_4.jpg

Označeno u