Nikola Žganec Foto: MNK Črešnjevo

Nikoli Žgancu treći mandat predsjednika MNK Črešnjeva

| 10.2.2017. u 13:19h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Proteklog vikenda, u službenim prostorijama kluba, održana je redovna izborna Skupština Malonogometnog kluba Črešnjevo.
Jednoglasnom podrškom dužnost predsjednika ponovno je povjerena Nikoli Žgancu, dok je za dopredsjednika kluba imenovan Davor Huđek, a za tajnika Davor Grudiček.

MNK Črešnjevo slovi za jednog od ponajboljih malonogometnih klubova u regiji. Osnovan je 2008. godine, a do sada su uspjeli ostvariti većinu svojih ciljeva. Krasi ih podrška brojnih bučnih i strastvenih navijača koji prate klub na svim utakmicama. Stvorili su imidž organiziranog kluba, a srčanom igrom i rezultatima veliku sportsku prepoznatljivost.

-Klub imaveliku sportsku i društvenu odgovornost. Želimo i dalje poticati volonterstvo, zajedništvo te biti još bolji. Isto tako, potrebno je da se aktivnije uključimo u rad i stvaranje još boljih rezultata. Jedino tako možemo djelovati organizirano te kao prava malonogometna obitelj. Kada objedinimo stručnost, entuzijazam i želju za uspjehom, tada će budućnost kluba i dalje biti stabilna te na ponos svima nama – rekao je predsjednik kluba, Nikola Žganec.

Na Skupštini je također jednoglasno usvojen novi Statut kluba, kao i sva izvješća te ostale odluke važne za daljnji rad kluba.

1mnk