Momčad Nedeljanca pobijedila je na svom tradicionalnom turniru

Nedeljanec najbolji na 23. Memorijalnom turniru u spomen na preminule igrače i članove kluba

| 31.7.2017. u 09:45h | Objavljeno u Sport

Nedeljanec najbolji na 23. Memorijalnom turniru u spomen na preminule igrače i članove kluba


Na igralištu Nogometnog kluba Nedeljanec jučer je odigran tradicionalni 23. Memorijalni nogometni turnir u spomen na preminule igrače i članove kluba, a titulu je odnio domaćin.

Turnir se igrao u spomen na Dražena Pozdera, Stjepana Horvata Serđa, Tomislava Koledića, Stanka Fošnar Fute, Stjepana Težaka, Velimira Habruna Fenča, Vida Ljubeka, Darka Pozdera Darče, Franju Štefaneka, Josipa Medveda, Milana Đurđeka te Franju i Mladena Brezovca, a igralo se dva puta po 30 minuta.

U prvom polufinalnom susretu susreli su se Nedeljanec i Orač, a slavio je domaćin s uvjerljivih 4:0. U drugom polufinalu Plitvica iz Gojanca je bila bolja od Budućnosti iz Vidovca s 2:1.

U utakmici za treće mjesto susreli su se Vidovčani i Petrijančani. Regularni dio završio je 2:2, a nakon izvođenja jedanaesteraca slavili su nogometaši Budućnosti s ukupnih 5:3.

U finalu su Nedeljančani sa 4:0 bili uvjerljivi protiv Plitvice. Momčad Damira Maretića u vodstvo je doveo Dominik Bistrović u osmoj minuti, a u 20. je za 2:0 poentirao Antonio Glavaš.  U drugom dijelu gledatelji su mogli vidjeti još dva pogotka. U 45. minuti za 3:0 pogodio je Alen Blažeković, dok je Bistrović svojim drugim pogotkom u 54. postavio konačnih 4:0.