NK Varaždin Foto: Martin Novosel

Na prvom okupljanju igrača NK Varaždina krenuli s kondicijskim pripremama

| 9.7.2018. u 17:57h | Objavljeno u Sport

Danas u 10 sati na stadionu Varteksa, okupila se većina igrača kluba NK Varaždina (28) čime su i službeno krenule pripreme varaždinskog drugoligaša za novu sezonu. Na okupljanju su bila i nova pojačanja Marko Stolnik te Mario Vasilj iz GNK Dinama II, što je već treće pojačanje iz druge ekipe Dinama nakon Dominika Perkovića, te Emanuel Črnko iz Rijeke, a pripremama se pridružio i Taiyo Takiguchi, igrač Varaždina koji je prije trenirao s drugom ekipom kluba.

Dario Jertec će se kasnije priključiti pripremama, a dolaskom Marka Stolnika vrlo je vjerojatno da se za ovu sezonu neće vratiti Igor Prahić, dok su klub već ranije napustili Sefan Jevtovski, Mohamed Kabiru i Mihael Klepač, dok se još čeka razvoj situacije s Domagojom Drožđekom i Ivanom Nevistićem. Na današnjem okupljanju se igračima obratio Stjepan Cvek, predsjednik NK Varaždina, koji je još jednom naglasio da je cilj ove nadolazeće sezone izboriti nastup u Prvoj HNL iduće godine, a isto tako se igračima predstavio novi/stari trener kluba Miljenko Mumlek.

Danas su igrači krenuli s radom na kondicijskim pripremama, a sutra će već krenuti s klasičnim treningom s loptom. Prvi pripremni susret je na rasporedu idući tjedan u ponedjeljak, 16. srpnja, a protivnik će im biti U-21 reprezentacija Južne Koreje.