Na prvom okupljanju igrača NK Varaždina krenuli s kondicijskim pripremama

Napisao/la: -
NK Varaždin NK Varaždin Foto: Martin Novosel

Danas u 10 sati na stadionu Varteksa, okupila se većina igrača kluba NK Varaždina (28) čime su i službeno krenule pripreme varaždinskog drugoligaša za novu sezonu. Na okupljanju su bila i nova pojačanja Marko Stolnik te Mario Vasilj iz GNK Dinama II, što je već treće pojačanje iz druge ekipe Dinama nakon Dominika Perkovića, te Emanuel Črnko iz Rijeke, a pripremama se pridružio i Taiyo Takiguchi, igrač Varaždina koji je prije trenirao s drugom ekipom kluba.

Dario Jertec će se kasnije priključiti pripremama, a dolaskom Marka Stolnika vrlo je vjerojatno da se za ovu sezonu neće vratiti Igor Prahić, dok su klub već ranije napustili Sefan Jevtovski, Mohamed Kabiru i Mihael Klepač, dok se još čeka razvoj situacije s Domagojom Drožđekom i Ivanom Nevistićem. Na današnjem okupljanju se igračima obratio Stjepan Cvek, predsjednik NK Varaždina, koji je još jednom naglasio da je cilj ove nadolazeće sezone izboriti nastup u Prvoj HNL iduće godine, a isto tako se igračima predstavio novi/stari trener kluba Miljenko Mumlek.

Danas su igrači krenuli s radom na kondicijskim pripremama, a sutra će već krenuti s klasičnim treningom s loptom. Prvi pripremni susret je na rasporedu idući tjedan u ponedjeljak, 16. srpnja, a protivnik će im biti U-21 reprezentacija Južne Koreje.

Martin Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.