Na 38. ZPV u malom nogometu Merkaš stopostotno, Kostanjevec opet ubojit

| 22.12.2017. u 16:52h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Četvrti natjecateljski dan 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom Magma Pan kup Varaždin 2017, donio je nekoliko iznenađenja. Najveće je svakako pobjeda OPG Srpaka iz Palinovca nad koprivničkom Jelenom Trade, fantastičnih uvodnih 10 minuta tijekom kojih su međimurski dečki pravim „blitzkriegom“ došli do velikih 3:0 golovima Lackovića, Magdalenića i Lepena. Koprivničani su u drugom poluvremenu smanjili preko Tomića i u završnici Grgića, ali za poravnanje više nije bilo vremena, ostalo je 3:2.

S identičnih 3:2 slavio je i Merkaš graditeljstvo protiv Višnjice, junak Šemničana bio je trostruki strijelac Josip Cvilko, za Višnjičane su zabili Kolarek i Solina. Merkaš je bio bolji i od Fotexa, opet je Cvilko bio igrač odluke, zabivši za 2:1 u predzadnjoj minuti. Prije toga su strijelci bili Kanceljak za Merkaš graditeljstvo, Zanjko za Fotex.

Jelenu Trade je umalo pobijedio i CB Marocchino, dva puta su Varaždinci vodili, dva puta Koprivničani poravnavali, svi pogotci postignuti su u drugom poluvremenu – Oštrek je zabio za 1:0 u 18. minuti, Hučić poravnao tri minute prije kraja, u zadnjoj je Marić opet doveo Marocchino u vodstvo, ali je odmah u idućem napadu Jakovljević izjednačio, na 2:2.

U veteranskom programu opet sjajni Eurotransporti Kostanjevec, pobijedivši čak 5:0 branitelja naslova Hudek Trgotrans; Tomislav Liber je opet bio najraspoloženiji s dva pogotka, po jednog su dodali Miko, Habek i autogol Čuljaka.

Večeras nastavak Magma Pan kupa, novu dobra utakmica očekuje se između zasad stopostotnog Klesarstva Martinčević Q-Servis Benkusa i (navodno) dosta pojačanog Buffeta Mladost, a svakako će zanimljiv biti i sraz Iceka odnosno Črešnjeva sa zagrebačkim Fimatosportom.

Artmetali Junajted će protiv Bake iz Gojanca tražiti prolaz skupine, a napeto će sigurno biti i u srazu Hudek Trgotransa i CB Marocchina, u još jednoj utakmici koja odlučuje o plasmanu u osminu finala.

ČETVRTAK, 21.12.2017. - REZULTATI

REZULTATI UTAKMICA
18:00    GRADITELJSTVO MERKAŠ (Donja Šemnica) - UŠR VIŠNJICA    3:2
18:40    OPG SRPAK (Palinovec) - JELENA TRADE (Koprivnica)    3:2
19:20    FOTEX (Varaždin) - GRADITELJSTVO MERKAŠ (Donja Šemnica)    1:2
20:00    CB MAROCCHINO (Varaždin) - JELENA TRADE (Koprivnica)    2:2
20:40    (VET) HUDEK TRGOTRANS (Biljevec) - EUROTRANSPORTI KOSTANJEVEC (Hraščica)    0:5
21:20    (VET) CB BILIKUM (Varaždin) - OPG RADIČEK PETGRAD NIKOTRADE (Koprivnica)    2:0

PETAK, 22.12.2017.

RASPORED UTAKMICA
18:00    KLESARSTVO MARTINČEVIĆ Q-SERVIS BENKUS (Novaki) - BUFFET MLADOST (B)
18:40    ICEKI (Kučan Marof) - FIMATOSPORT (Zg)
19:20    ARTMETALI JUNAJTED (Varaždin) - BAKA (Gojanec)
20:00    MNK ČREŠNJEVO - FIMATOSPORT (Zg)
20:40    HUDEK TRGOTRANS (Biljevec) - CB MAROCCHINO (Varaždin)
21:20    (VET) LEPOGLAVA - CB SLOBODA VETERANI SLOBODE (Varaždin)