Varaždin besplatno telefonira s cijelim svijetom

| 21.10.2015. u 14:24h | Objavljeno u Aktualno

Povodom desete godišnjice poslovanja, Optima Telekom organizira u nedjelju, 25. listopada, svoju četvrtu proslavu na varaždinskom Trgu kralja Tomislava gdje će se moći i besplatno telefonirati.

Optima Telekom će u Varaždinu, tijekom proslave koja počinje u 10 sati, predstaviti novi vizualni identitet i brojne pogodnosti za korisnike njihovih usluga, kao i one koji će to tek postati. Svi zainteresirani tako će moći besplatno telefonirati s bilo kime u svijetu, saznati sve o Programu preporuke i novoj jesenskoj kampanji.

- Deset godina poslovanja obilježit ćemo na poseban način i posjetom baroknom Varaždinu, što nam je već četvrta proslava u nekom od hrvatskih gradova. Sve dosadašnje proslave prošle su odlično i time smo se još više približili svojim krajnjim korisnicima. – izjavio je predsjednik Uprave Optima telekoma, Zoran Kežman, koji napominje da se OT Roadshow iz Varaždina zatim se seli u Poreč, a zadnja proslava je u Kninu.

OT- Optima Telekom jedan je od vodećih telekomunikacijskih operatora na hrvatskom tržištu. U povijest je ušao kao tvrtka koja je svim građanima i organizacijama u Hrvatskoj po prvi put pružila mogućnost odabira telekomunikacijskog operatora te napredna komunikacijska rješenja po povoljnim uvjetima. Optima nudi usluge fiksne telefonije, interneta te digitalne televizije (IPTV) na teritoriju čitave Hrvatske, a trenutni tržišni potencijal od preko pola milijuna priključaka povezuje više od 2.900 km vlastite optičke mreže. Više na www.optima.hr.