Može li Vidovec preko Buzeta u četvrtfinale Kupa?

| 16.3.2016. u 09:28h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad Vidovca i dalje gura sezonu bez poraza u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever s 12 pobjeda i četiri neodlučena ishoda, a večeras ih očekuje utakmica sezone, jer će u Vidovcu dočekati Buzet u osmini finala hrvatskoga kupa. Iako igraju protiv premijerligaša, trener Igor Senečić tvrdi da ih mogu iznenaditi na domaćem terenu.

Realno, oni su favoriti u toj utakmici, ali mi ćemo dati sve od sebe da probamo iznenaditi. Imamo snage, želje i mogućnosti da još jedanput razveselimo kompletnu vidovečku općinu i zaljubljenike u rukomet te da probamo donijeti četvrtfinale kupa u Vidovec – rekao je Senečić.

I dok se ovaj Vidovec sigurno ne može mjeriti s Vidovec Biosom od prije tri godine, kada su imali premijerligaški status, već sada je ovo veliki uspjeh, a mogu ga još dodatno pojačati plasmanom u četvrtfinale.

Neće se ništa dogoditi ako nas kojim slučajem Buzet pobijedi. Veliko će iznenađenje biti ako mi pobijedimo, ali mi na to ne gledamo tako. Mi koji malo duže pratimo rukomet znamo srž problema profesionalizma u Hrvatskoj, pa samim time i razlike u kvaliteti u rukometu nisu više tako velike. Nadam se da će biti dobra utakmica i prava rukometna fešta te da će ljudi iz Varaždina i okolnih krajeva doći na utakmicu – rekao je Senečić.

Utakmica osmine finala hrvatskog kupa će se odigrati večeras u dvorani Osnovne škole Vidovec u 19 sati.