Domagoj Drožđek možda je u utorak na stadionu Hrvatskog D. u Sigetu odigrao posljednje minute za varaždinsku momčad Foto: Dražen Novosel

Momčad Varaždina ostaje bez svog najboljeg strijelca i lani naj-igrača Druge HNL?

| 30.8.2018. u 13:46h | Objavljeno u Sport

Hoće li momčad Varaždina ostati bez svog najboljeg strijelca, koji je lani bio i proglašen najboljim igračem Druge HNL, Domagoja Drožđeka. Svojim igrama i golovima skrenuo je na sebe pozornost, bilo je tijekom ljesta dosta upita na adresu varaždinskog kluba iz drugih sredina, čak i iz Italije, no Drožđek je još uvijek u svlačionici trenera Miljenka Mumleka, ali bi se moglo dogoditi da danas ili sutra, posljednjeg dana prijelaznog roka napadač Varaždina promijeni sredinu.

To znači da bi mu nastup u utorak u Sigetu i gol u susretu pretkola hrvatskog Kupa za pobjedu Varaždina od 3:0 nad Hrvatskim Dragovoljcem bile posljednje minute i zadnji gol u dresu Varaždina. U igri su, navodno, Dinamo, Istra 1961, Osijek i Lokomotiva, koji bi htjeli Drožđeka vidjeti u svojim redovima. Odlazi li ili ostaje Drožđek u Varaždinu znat će se do sutra u ponoć, a možda i prije.