Silvija Masnić tvrdi da je dogovor s klubom postojao prije početka sezone Foto: Martin Novosel

Masnić: Prije dva tjedna mi je rečeno da ću bez problema dobiti ispisnicu iz Koke

| 24.11.2018. u 19:57h | Objavljeno u Sport

- Nije fer izjava Damira Premužića nakon pobjede Koke na kojoj je jasno dao do znanja da će se pokrenuti disciplinski postupak zbog toga što nisam igrala današnju utakmicu jer smo imali dogovor da ću nakon dvije odigrane europske utakmice dobiti ispisnicu bez ikakvih problema. Na žalost, ispisnicu nisam dobila i najavila sam da neću igrati utakmicu jer smatram da nije OK prema meni. Ako je dogovor bio da odradim taj dio prvenstva, četiri prvenstvstene utakmice i dvije europske, a sve sam napravila do zadnje utakmice, tada mi je ispisnica trebala biti u rukama - rekla je Silvija Masnić na današnju najavu ŽRK Koke i izvršnog direktora kluba Damira Premužića da će se pokrenuti disciplinski postupak protiv nje vezano uz današnji nedolazak na utakmicu protiv Murvice.

Podsjećamo, nakon pobjede protiv Murvice, izvršni direktor Damir Premužić je obavijestio medije da je Masnić je prije početka sezone zatražila povećanje ugovora s Kokom, na što je klub prema riječima Premužića nakon pregovora s igračicom pristao, a nedugo nakon toga je zatražila ispisnicu iz kluba sa željom da se vrati u matični klub Sinj. Nakon što je klub odbio dati ispisnicu, Masnić se nije pojavila na današnjem susretu protiv Murvice, a klub je najavio disciplinski postupak protiv igračice.

- Klub ne može pokrenuti postupak protiv mene jer bi ja svakako dobila ispisnicu preko HRS-a zbog toga što nemam profesionalni ugovor s klubom, već stipendiju, i klub koji me želi, ne mora platiti odštetu jer sam starija od 23 godine, a prijelazni rok traje još i mogu ići igrati gdje hoćem. Prije dva tjedna mi je rečeno da ću bez problema dobiti ispisnicu, a nakon toga mi je izvršni direktor Premužić rekao da ću dobiti ispisnicu tek kada se sazove Izvršni odbor, a za ispisnicu nije potrebno sazivanje Izvršnog odbora - objasnila je Masnić.