Mladost iz Margečana

Mladost iz Margečana pobjednik memorijalnog nogometnog turnira u Beretincu

| 24.7.2019. u 10:52h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Mladosti iz Margečana osvojili su prvo mjesto na 26. Memorijalnom turniru Krešimir Kapeš i Stjepan Lazar Šokac, koji je odigran u Beretincu u organizaciji Nogometnog kluba Beretinec. Mladost je u polufinalnoj utakmici pobijedila Beretinec rezultatom 3:0, golovima Benjamina Brleka u 22. minuti, Nikole Vidačeka u 38. i Dalibora Soline u 43. minuti utakmice, dok su u finalu svladali momčad Čeva s 1:0, golom Stjepana Prašnjaka u 55. minuti nadmetanja.

U drugoj polufinalnoj utakmici Čevo je pobijedilo Obreš rezultatom 3:2, dok je u utakmici za 3. mjesto Obreš bio bolji od Beretinca s 1:0. Dalibor Solina, kapetan momčadi Mladosti, primio je veliki prijelazni pehar i pehar u trajno vlasništvo, a peharima su nagrađene i ostale ekipe na turniru.

Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu Srećko Čićek, Ivan Zver, Nikola Vidaček, Marko Kozulić, Srečko Šumečki, Tomica Korpar, Jurica Prašnjak, Stjepan Prašnjak, Goran Rudnički, Dalibor Solina, Benjamin Brlek, Tomislav Vidaček,Ivica Vidaček, Nikola Ptiček, Marko Šrajbek, Nikola Krznar i Sebastijan Kocijan. Momčad Mladosti na turniru je vodio trenerski dvojac Dejan Vidaček i Martin Prašnjak.