Kraj jedne ere: Vilim Šagi više nije predsjednik Drave Žabnik

VV | 11.2.2022. u 14:26h | Objavljeno u Sport

U prostorijama Stolnoteniske dvorane u Žabniku održana je redovita izborna skupština kluba. Jednoglasno za predsjednika kluba izabran je Velimir Šagi, dopredsjednicu Ivana Špoljarić, te za tajnicu Jasmina Šagi.
Izabrani su novi izvršni i nadzorni odbor, te stegovna komisija.

Novi predsjednik predstavio je Plan rada za 2022. kojem su predviđena pojedinačna i ekipna takmičenja u svim kategorijama u okviru financijskih mogućnosti kluba.

Načelnica Općine Trnovec Bartolovečki, Verica Vitković, u svom govoru istaknula je odličnu suradnju kluba i općine, te pohvalila mlade članove kluba zbog odličnih rezultata na natjecanjima diljem Republike Hrvatske.

Na kraju skupštine slijedilo je imenovanje dosadašnjeg predsjednika i legende kluba Vilima Šagija za Počasnog predsjednika kluba.

Biranim riječima novi predsjednik kluba Velimir Šagi osvrnuo se na gotovo 67 godina rada u stolnom tenisu dosadašnjeg predsjednika i donedavno još trenera u klubu.

Vilim Šagi bio je pionir igranja stolnog tenisa u našem kraju, igrač, trener svih pojedinaca i ekipa od osnutka do danas, predsjednik, funkcioner u Hrvatskom stolnoteniskom savezu, graditelj Stolnoteniske dvorane u Žabniku istinska stolnoteniska legenda a nadasve i prije svega, gospodin i čovjek.

Članovi Skupštine su podržali prijedlog predsjednika te proglasili Vilima Šagija  za počasnog predsjednika kluba. Tim povodom biti će mu uručena i Zlatna Plaketa Stolnoteniskog kluba "MGK-Drava" Žabnik.

20220210_211154.jpg

Hvh.jpg

20220210_212949.jpg