Nakon gostovanja Hajduka u utorak, danas na stadion Varteksa dolazi Šibenik Foto: Krešimir Đurić

Kovačević uoči Šibenika: Nećemo ispustiti priliku u koju smo se sami doveli

| 7.4.2018. u 08:14h | Objavljeno u Sport

Utakmice 26. kola na rasporedu su ovog vikenda u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Momčad Varaždina će danas od 16 sati i 30 minuta na stadionu Varteksa ugostiti sastav Šibenika. Zbog tri žuta kartona u redovima Varaždina neće biti Matije Kolarića, dok bi ostali trebali konkurirati za današnji susret.

Varaždin je trenutačno četvrti na tablici sa 40 bodova, a Šibenik je na 7. mjestu s 31 bodom. Za varaždinsku momčad današnji susret dolazi nakon poraza od druge momčadi Hajduka, dok je Šibenik u prošlom kolu na svom terenu svladao Lučko 3:0.

- Nakon poraza od druge momčadi Hajduka, koji nam je teško pao, i dalje je sve na nama, a igramo kod kuće protiv dobre momčadi Šibenika. Najavljivao sam uoči početka sezone da će se Šibenik boriti za vrh ali ih je koštao slabiji ulazak u sezonu. U zimskom prijelaznom roku su se pojačali, imaju iskusne igrače i čeka nas teška utakmica. Želimo pobijediti i radimo sve da osvojimo 3 boda. Ponosan sam na svoje igrače i nećemo ispustiti priliku u koju smo se sami doveli, da se borimo za vrh Druge lige -naglasio je uoči današnjeg susreta trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Parovi 26. kola Druge HNL - 7.4. od 16:30 sati: Hrvatski Dragovoljac - GNK Dinamo II, Kustošija - HNK Gorica, Novigrad - Dugopolje, Varaždin - Šibenik s.d.d., Solin - Lučko, 8.4. od 16:30 sati: HNK Hajduk II - Sesvete.