Dejan Glavica (lijevo) i trener momčadi Mario Kovačević na današnjem druženju s novinarima Foto: Dražen Novosel

Kovačević: Trebamo krenuti u utakmicu s Dugopoljem kao u drugo poluvrijeme protiv Solina

| 13.3.2018. u 10:04h | Objavljeno u Sport

Momčad Varaždina će sutra u 15 sati na stadionu Varteksa u sklopu 21. kola Druge HNL ugostiti momčad Dugopolja. Zbog tri žuta kartona trener Varaždina Mario Kovačević neće moću računati na tri igrača Jerteca, Sašera i Šimeka.

- Imamo široki kadar i vjerujem da će igrači koji će dobiti priliku iskoristiti svoju minutažu i pokazati da s pravom žele igrati u prvoj momčadi. Nakon utakmice sa Solinom Drožđek je završio kod doktora, jer je susret odigrao s povišenom tjelesnom temperaturom. a ni Kabiru nije zdrav, ali nadam se da će barem jedan od njih dvojice biti u sastavu, u kojeg nam se vraća Golubar, nama jako bitan igrač - rekao je Kovačević.

I Dugopolje i Varaždin su u proljetni dio sezone krenuli pobjedama.

- Dugopolje je na tablici ispred nas, imali su puno promjena u momčadi tijekom zimskom perioda, dobro su reagirali u prvom proljetnom kolu, kada su pobijedili Šibenik i nema sumnje da puni optimizma dolaze u Varaždin. Nemamo što puno kalkulirati, nakon Solina pripremali smo se za sutrašnje nadmetanje i želja nam je krenuti u susret kao što smo počeli drugo poluvrijeme protiv Solina. Dugopolje će svoju šansu sigurno tražiti iz kontranapada, a vjerume u svoje igrače i nadam se pobjedi - naglasio je Kovačević.

Dejan Glavica, koji je protiv Solina postigao vodeći gol i bio asistent kod drugog gola, nada se i sutra pobjedi Varaždina.

- Igrači Dugopolja će sigurno stati u blok, neće nas napasti i pokušat će nas iznenaditi na kontre, ali moramo biti pametni, čekati svoju priliku i iskoristiti je na najbolji mogući način - naglasio je Glavica.