Matija Kolarić i Mario Kovačević na današnjem susretu s novinarima

Kovačević: Novigrad nam ništa nije poklonio, stvarno sam zadovoljan utakmicom

| 29.3.2018. u 10:34h | Objavljeno u Sport

U sklopu 24. kola Druge HNL momčad Varaždina jučer je pobijedila u Novigradu istoimenog domaćina 1:0, golom Domagoja Drožđeka u 40. minuti nadmetanja. Varaždin je tom pobjedom i dalje ostao na 4. mjestu tablice, ali je smanjio zaostatak za drugoplasiranog Goricom.

- Iz Novgrada smo se vratili s tri boda što nam je bio i cilj. Znali smo da neće biiti lagan susret, u kojem se vidjelo da obje momčadi trebaju bodove, Novigrad za ostanak u ligi, a mi za vrh tablice. Postavili smo se onako kako se ekipa koja se bori za vrh i treba postaviti, od prve smo minute dominirali terenom,a gol smo postigli na vrijeme, potkraj prvog poluvremena.  Osvojili smo 3 boda, Novigrad nam ništa nije poklonio, njihovi su igrači dali najviše koliko su mogli. Stvarno sam zadovoljan tom utakmicom, jedino me malo smeta što u posljednih 15-20 minuta nismo realizirali ni jednu od četiri izgledne prilike, što bi nam omogućilo da utakmicu mirno privedemo kraju - naglasio je trener Varaždina Mario Kovačević. na današnjem susretu s novinarima u klubu, komentirajući jučerašnju pobjedu u Novigradu

- Postavili smo se kao favoriti, jako smo dobro krenuli u susret, a gol smo trebali postići i prije 40. minute, jer smo imali prilika. U drugi dio smo krenuli malo lošije, aku smo ubrzo opet imali terensku inicijativu i još dosta prilika koje smo trebali iskoristiti.Veseli da smo uspjeli pobijediti, a sada trebamo zaboraviti na tu utakmicu i pripremiti se za dolazak druge momčadi Hajduka - napomenuo je najbolji pojedinac u redovima Varaždina na jučerašnjem susretu u Novigradu, Matija Kolarić.

Utakmica između Varaždina i druge momčadi Hajduka igrat će se u utorak, 3. travnja od 18 sati na stadionu Varteksa.