Varaždin je s Kustošijom u prvom susretu ove sezone odigrao 1:1 Foto: Krešimir Đurić

Kovačević: Nadam se da ćemo što je moguće prije postići gol

| 23.3.2018. u 11:08h | Objavljeno u Sport

.U sklopu 23. kola u Drugoj HNL momčad Varaždina će sutra na stadionu Varteksa ugostiti sastav Kustošije.

- Napravili smo analizu naših igara u posljednje tri domaće utakmice, a što više prolazi vrijeme veća je žal za izgubjena dva boda u susretu s drugom momčadi Hajduka. Smatram da smo dobro odigrali te tri utakmice, u kojima smo dominirali i pokazali da imamo svoj način igre, što me veseli. Željeli smo se u prethodna tri kola još više približiti drugoplasiranoj Gorici, ali ostali smo na pet bodova razlike, kao što je i bilo, a malo smo se približili Dugopolju i Sesvetama i sve je još uvijek otvoreno - rekao je trener momčadi Varaždina Mario Kovačević.

Za sutrašnji susret s Kustošijom u momčadi neće biti Jevtoskog, koji je s mladom makedonskom reprezentacijom te ozlijeđenih Mezge, Brlečića, Erića i Samboleca.

- Sutrašnji susret s Kustošijom po meni je najteža utakmica, jer s tim suparnikom nemamo pozitivan skor. Promijenili su puno igrača, doveli su desetak igrača i nije to ni približno ona ekipa koja je bila ujesen, a i mi smo bolja, čvršća ekipa. Sigurno nas čeka težak posao, svoje igrače uvjeravam da ostanemo čvrsto na zemlji i trebat ćemo biti na željenom nivou ako želimo osvojiti tri boda. Kustošija će doći puna samopouzdanja nakon pobjede u Solinu, što znači da imaju kvalitetu, ali rezultat utakmice, koju ćemo odigrati pred našom publikom, ovisit će o nama. Nadam se da ćemo što je moguće prije postići gol, nakon čega će sve biti lakše - zaključio je Kovačević.

Sutrašnji susret između Varaždina i Kustošije počet će u 15 sati i 30 minuta.