ŽRK Koka Foto: Martin Novosel

Koka svladala Sesvete Agroproteinku i zadržala treće mjesto ispred Bjelovara i Zameta

| 8.4.2018. u 19:41h | Objavljeno u Sport

Koka je, kao i mnogi drugi klubovi zbog Davis Cupa, u svom privremenom smještaju u Graberju došla do nove 13. pobjede u 20. kolu Prve lige. Ovaj puta je nastradala ekipa Sesveta Agroproteinke rezultatom 29:22, koja je Koki u 7. kolu nanijela jedini remi ove sezone.

Rukometašice Koke su u zadnjih par utakmica imale unutar susreta trenutke pada koncentracije i igre koje su rezultirale vraćanjem već pobjeđenog protivnika u susret, ali to nije bio slučaj u današnjoj pobjedi protiv Sesveta, gdje su varaždinske rukometašice čitav susret kontrolirali igru i rezultat, koji je na kraju narastao do visokih +7. Ovom pobjedom, Koka (27) je na trećem mejstu zadržala prednost ispred Bjelovara (26) koji ima bod manje, a ujedno i zadržala dva boda prednosti ispred Zameta (25) na petom mjestu. 

U redovima Koke, najbolja strijelkinja susreta s novih 10 golova bila je Dejana Milosavljević, koja će se do kraja sezone boriti s Anom Jajčević za titulu najbolje strijelkinje u ligi (Dejana 154, Ana 150). Napadački su pomogle još Jelena Blažek i Josipa Tomić s pet golova, dok su Ines Domjan i Suzana Furjan zabile svaka po tri gola.

Sljedeći susret, ekipa Koke dočekuje Umag, a utakmica će se igrati u subotu, 14. travnja, u 16 sati i 15 minuta u maloj dvorani varaždinske Arene.