Dejana Milosavljević je završila sezonu kao najbolja strijelkinja lige sa 229 golova Foto: ŽRK Koka

Koka okončala sezonu pobjedom, Dejana Milosavljević u oproštaju zabila 11 golova

| 26.5.2018. u 08:39h | Objavljeno u Sport

Koka je jučer završila sezonu u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene, pobjedom na gostovanju u Zagrebu kod Trešnjevke rezultatom 30:28. Rukometašice Koke su tako slavodobitno završile sezonu u kojoj su sa 17 pobjeda, 2 remija i 7 poraza osvojili treće mjesto, a ove godine su nakon više od 10 godina stanke nastupili i na završnici Kupa Hrvatske.

Iako je jučerašnji susret bio revijalnog značaja, s obzirom da je Koka porazom Bjelovara kod Lokomotive već ranije osigurala treće mjesto, ipak su se izborili za pobjedu u susretu u kojem su gubili sve do 49. minute kod rezultata 24:23.

U redovima Koke je, kao i nebrojeno puno puta ove sezone, najbolja strijelkinja bila Dejana Milosavljević sa 11 golova te je s ukupno 229 golova završila sezonu kao najbolja strijelkinja lige, a ovo joj je ujedno bila i oproštajna utakmica, s obzirom da je već ranije u veljači potpisala dvogodišnji ugovor za prvaka Podravku Vegetu. Pored Milosavljević, napadački su još raspoloženi bili Ines Domjan sa 7 golova, Jelena Blažek s 5 i Josipa Tomić sa 4 gola.