Iako Varaždin neće biti kompletan Matej Senić (lijevo) i Branko Karačić nadaju se dobrom rezultatu na sutrašnjem susretu Foto: Dražen Novosel

Karačić: Utakmica protiv Lučkog vrlo je važna, možda i odlučujuća

| 8.3.2019. u 10:41h | Objavljeno u Sport

U sklopu 15. kola Druge HNL momčad Varaždina će sutra od 15 satui gostovati kod Lučkog, a riječ je o vrlo važnom susretu za sastav trenera Branka Karačića.

- Utakmica protiv Lučkog vrlo je bitna, možda i odlučujuća jer ako je riješimo u našu korist, mislim da će onda biti i realno, iako je kraj prvenstva još daleko, da ćemo naš cilj, kojeg smo zacrtali, uspjeti sprovesti i ostvariti. Međutim, Lučko je vrlo nezgodna, disciplinirana ekipa, a to pokazuju i njihovi rezultati, pri čemu su ostvarili jednaki broj poraza kao što ih ima i Varaždin. Postižu jako malo golova ali ih i malo primaju i najbolja su ekipa po broju promljenih golova, ali pokušat ćemo sve da ostvarimo našu želju u utakmici koja će biti iscrpljujuća i tvrda te možda s malo prilika - napoomenuo je Karačić.

Varaždin neće biti kompletan na sutrašnjem susretu.

- Sigurno je da ne kandidiraju Benko zbog tri žuta kartona, Mrmić i Posavec zbog ozljeda, ali imamo bolesnih igrača, tako da Vam ne mogu reći koja će ekipa sutra izaći na teren u ovoj bitnoj utakmici - rekao je Karačić.

U sklopu priprema za subotnji prvenstveni susret, Varaždin je u utorak u Zagrebu odigrao prijateljski susret s prvoligašem Rudešom, koji je tzavršio 1:1, a gol za Varaždin postigao je Leonard Vuk.

- Pohvalio bih mladiće iz našeg omladinskog pogona za prezentirano u utorak, na susretu u kojem smo bili ravnopravni u prvom dijelu, dok smo u drugih 45 minuta,ulaskom mlađih igrača, bili čak i bolji suparnik - naglasio je Karačić.

Jedan od igrača koji će konkurirati za sutrašnje nadmetanje je igrač zadnjeg reda Varaždina Matej Senić.

- I protiv Lučkog će biti teška utakmica kao što je bila i u prošlom koliu protiv BSK-a, ako ne i teža. Znamo što nas očekuje, oni su napaljeni protiv nas koji se borimo za ulazak u Prvu ligu, ali vjerujem u svoju ekipu, da ćemo izvući maksimum i vratiti se s tri boda. Došli smo na dva boda do Šibenika i sada je dalje sve na nama, a nadam se da ćemo nakon trećeg proljetnog kola biti prvi na tablici - zaključio je Senić.