Josip Meštrić na startu utrke u Koprivnici Foto: BK Maraton Kreidler

Josip Meštrić pobjednik Koprivničkog maratona

| 9.5.2016. u 16:17h | Objavljeno u Sport

Josip Meštrić je za Biciklistički klub Maraton Kreidler iz Novog Marofa u kategoriji juniora (U-19) pobijedio na maratonu u Koprivnici, utrci koja se boduje na Kup Hrvatske.

Ovom pobjedom Meštrić dijeli vodeće mjesto u ukupnom poretku, te je ozbiljan kandidat za visoku poziciju do kraja sezone. Matija Meštrić u najjačoj kategoriji Elite je osvojio odlično sedmo mjesto. U kategoriji Sport, Ivan Ružman je osvojio treće mjesto, Dario Juran osmo mjesto, a Dragan Mihalec deveto mjesto.

Kod vetarana A, Branimir Šafran je osvojio deveto mjesto, Velimir Čonkaš 14. mjesto, a Ivan Hamonajec 41. mjesto. U kategoriji Rekreativac, Božidar Jalšovec je osvojio 42. mjesto. U klupskom poretku nakon 17. mjesta iz Premanture kraj Pule, Maraton Kreidler se popeo na drugo mjesto te još jednom potvrdio da spada u sam vrh Hrvatskog biciklizma.

-Zasad ide sve po planu. Što sezona više odmiče to su rezultati sve bolji i bolji. Sljedeći tjedan nas čeka Državno prvenstvo u Maratonu u Crikvenici od kojeg imamo velika očekivanja. Ponovno se moramo zahvaliti našem generalnim sponzorima Trgovini Beciklin iz Preloga na vrhunskim biciklima Kreidler, tvornici Knauf Instalation iz Novog Marofa, te bolnici Sveta Katarina iz Zaboka - rekao je trener kluba, Branimir Štimec.