Zlatko Dalić (lijevo) i Marko Rog Foto: HNS

Izbornik Zlatko Dalić izostavio Marka Roga s popisa za pripreme uoči SP u Rusiji

HNS/Varaždinske vijesti | 22.5.2018. u 10:27h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, jučer je objavio popis igrača s kojim će se krenuti u pripreme za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

S prvotnog šireg popisa od 32 kandidata na kojemu se našao i Nedeljančanin Marko Rog, bivši igrač Varaždina i veznjak Napolija je ipak ispao s popisa Dalića te će vjerojatno propustiti upisati svoj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu, iako nije još sve gotovo, s obzirom da se konačni popis od 23 imena mora dostaviti FIFA-i do 4. lipnja, a nakon toga je moguća zamjena ozlijeđenih igrača do 24 sata prije prve utakmice koju Hrvatska igra 16. lipnja protiv Nigerije. Ozlijeđenog igrača može zamijeniti i nogometaš koji nije bio na početnom popisu.

 

Okupljanje hrvatske reprezentacije zakazano je za 26. svibnja u Zagrebu, a prvi dio priprema bit će odrađen u Rovinju. Reprezentacija 2. lipnja putuje u Liverpool na susret s Brazilom, nakon čega će se pripremati u Opatiji i na stadionu HNK Rijeke, a 7. lipnja putuju u Slavoniju gdje će biti smješteni u Vukovaru uoči utakmice 8. lipnja sa Senegalom (8. lipnja u Osijeku).

Reprezentacija u Rusiju putuje 11. lipnja.

Ddt4OSIVMAArR9K.png