Momčad Auto Florijanića

Ispao branitelj naslova kod seniora na Pan Givova kupu u Vidovcu

| 4.2.2019. u 21:08h | Objavljeno u Sport

U dvorani Osnovne škole Vidovec jučer su odigrani četvrtfinalni susreti na Pan Givova kupu kod seniora i veterana.Program su otvorile ekipe Auto Florijanić i AS Tomi CB Best. Bila je to prava malonogometna veteranska poslastica koja je odlučena autogolom. Slavili su Florijanići s 2:1.

Uvjerljivo su polufinale izborili Plitvica i Ivančica kod veterana. Gojančani su s 5:0 bili bolji od Nedeljanca, dok su Ivančani pobijedili Budućnost 3:0. U polufinale se plasirala ekipa Instalacije Kukec svladavši varaždinsku Mladost s 3:1.

Kod seniora među četiri najbolje ekipe plasirale su i obje momčadi Poleta iz Tuhovca. Prva ekipa pobijedila je Lepoglavu 2:1 golom u posljednjoj minuti, dok je druga momčad nakon penala s ukupnim rezultatom 4:2 svladala vidovečku Budućnost. Lutrija kaznenih udaraca odlučila je i susrete Nedeljanca i Slobode ŠN te Mladosti iz Margečana i prve momčadi Slobode iz Tužnog.

Nedeljančani su u regularnom dijelu vodili 1:0 i onda primili pogodak nekoliko sekundi prije kraja. Nakon izvođenja šesteraca Sloboda ŠN je bila spretnija s ukupnih 3:2.

Rezultatom 1:1 završio je i susret u regularnom dijelu između Slobode (T) 1 i margečanske Mladosti. Na kraju su s ukupnih 4:3 slavili Margečani. Polufinalne utakmice kod seniora, juniora i veterana na rasporedu su u subotu, 9. veljače, dok je finalni dan u nedjelju, 10. veljače.