Inporium jedina neporažena ekipa u Pikado ligi Varaždinske regije

| 4.12.2017. u 10:47h | Objavljeno u Sport

Odigrano je 6. kolo Pikado lige Varaždinske regije. Inporium je nakon polovice sezone uvjerljivo na prvom mjestu A lige, te je za sada jedina neporažena ekipa. Na domaćem terenu pobijedili su ekipu Sombrera rezultatom 14-2. Sombrero cijelu sezonu nastupa bez svojih ponajboljih igrača, te su trenutni rezultati odraz nedostatka istih zbog ozljeda. U stopu ih prati ekipa Pancha koji su trenutno na drugom mjestu ispred Ivanečkog pikado kluba.

U susretima B lige nastavlja se dominacija ekipe Đekson's Five, a u ovom kolu ostvarili su gostujuću pobjedu protiv Kugle rezultatom 2-14. Međutim borba za drugo mjesto ukupnog poretka je sve neizvjesnija, te ekipe odlično čuvaju prednost domaćeg terena.

Tip Top je pobijedio Polet rezultatom 10-6, a u stopu ih prati ekipa Petka 13-tog iz Margečana koji su bili bolji od Lovca rezultatom 11-5. Nisu posustali ni momci iz Barfly OVB-a koji su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 13-3 protiv Oktana 3, a u idućem kolu nas očekuje zanimljiv dvoboj između vodećih Đeksona i Petka 13-tog