Vindi Iso Sport 2017 okupio 150 bejzbolaša iz Srbije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske Foto: Krešimir Đurić

BK Vindija osvojila nagrade za najbolje igrače na Vindi Iso Sportu 2017

| 29.8.2017. u 12:44h | Objavljeno u Sport

Od četvrtka 24. kolovoza do nedjelje 27. kolovoza na baseball stadionu na „Srednjoškolcu“, a pod generalnim sponzorstvom Vindije d.d., odigrao se još jedan međunarodni „Vindi Iso Sport 2017“ baseball turnir.

Ovaj već tradicionalni baseball sportski event, dvadeseti po redu, okupio je oko 150 mladih bejzbolaša iz Srbije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Natjecalo se u dvije kategorije; mladež U12 i kadeti U16, a odigralo se ukupno 24 utakmica. Domaćin, Baseball klub Vindija osvojio je prvo mjesto u obje kategorije čime su dokazali da „Vindi Iso Sport“ škola baseballa i dalje ima najbolji trenažni program za mlade bejzbolaše u regiji.

Od pojedinačnih nagrada iz redova BK Vindije, nagradu za najboljeg bacača u kategoriji mladeži osvojio je Viktor Lalić, dok je MVP-om turnira proglašen Ian Mirović. U kategoriji kadeta, najbolji bacač i MVP također dolaze iz redova BK Vindije. Najbolji bacač turnira je Borna Strelec, a MVP Petar Juričić.

Ovaj rezultat je dobra najava za jesenski dio sezone u kojem BK Vindiju očekuju finalni turniri Hrvatskog prvenstva u baseballu za mladež (U12) i kadete (U16). Osim natjecateljskog dijela na Srednjoškolcu, mladi bejzbolaši nastupili su u subotu i u zabavnom druženju na Špancirfestu u Vindilandu gdje su javnosti predstavili svoj sport.