"Iceki - Niko Trade" pobjednici zimske malonogometne lige "Kneginec 2019" Foto: Općina Gornji Kneginec

"Iceki - Niko Trade" pobjednici zimske malonogometne lige "Kneginec 2019"

Varaždinske vijesti | 29.1.2019. u 18:27h | Objavljeno u Sport

U subotu, 26. veljače odigrana je završnica zimske malonogometne lige "Kneginec 2019" u kojoj je postignuto ukupno 55 golova.

Od najuzbudljivijih utakmica izdvajamo utakmicu za 3. mjesto između domaće ekipe „Lambada“ i „NB Boni Sudovec“ koja je u regularnom dijelu završila neodlučeno 6:6, a nakon boljih izvođenja sedmeraca slavila je gostojuća ekipa sa 9:7, što je ukupno 16 postignutih golova u jednoj utakmici.

U finalnom dvoboju za prvo mjesto, u izuzetno taktičkom susretu, ekipa „Iceki – Niko Trade“ pobijedila je prošlogodišnje pobjednike turnira ekipu „Baka Gojanec“ s minimalnim rezultatom 1:0.

Najboljim igračem i strijelcem zimske malonogometne lige „Kneginec 2019.“ proglašen je Karlo Kutnjak iz ekipe „Lambada“ s 15 postignutih golova, a najboljim golmanom Alen Đurman iz ekipe „Baka Gojanec.“

Nagrađenim ekipama za osvojena prva tri mjesta, najboljeg strijelca i golmana, nagrade je uručio zamjenik općinskog načelnika i predsjednik Športske zajednice Općine Gornji Kneginec, Robert Đuranec.

zimska_malonogometna_liga_kneginec_2.jpg

zimska_malonogometna_liga_kneginec_3.jpg

zimska_malonogometna_liga_kneginec_1.jpg