I ove godine Zimski sportski višeboj za učenike varaždinskih osnovnih škola

| 19.12.2018. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, uz potporu Grada Varaždina, petu godinu za redom tijekom zimskim praznika učenika provodi projekt „Zimski sportski višeboj“.

Cilj je omogućiti aktivno provođenje zimskog odmora učenicima od trećeg do šestog razreda osnovnih škola s područja Grada Varaždina. Sportske aktivnosti u potpunosti su besplatne za učenike, a provodit će se od 27. prosinca 2018. do 11. siječnja 2019. u Sportskoj dvorani „Varaždin“ u Graberju.

Termini su radnim danom od 9 do 12 sati, 27. i 28. prosinca, od 2. do 4. siječnja te od 7. do 10. siječnja. U petak, 11. siječnja 2019. godine, učenice i učenike koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet iznenađenja.

Pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, učenici i učenice će usvajati motorička znanja rukometa, nogometa, odbojke, košarke, badmintona i borilačkih sportova te se natjecati u tim sportovima. Za učenike je osigurana okrjepa.

Sve informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina ukoliko se jave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj: 099/2092612.