Poderane najlonke ne bacajte već ih pametno iskoristite Foto: Ilustracija

Poderane najlonke ne bacajte već ih pametno iskoristite

VV/Budi.in | 2.2.2016. u 20:14h | Objavljeno u Društvo

Poderane najlonke najgora su noćna mora osobito ako su jedine čitave u ormaru. Nakon što se odljutite, nemojte ih baciti jer mogu se iskoristiti na deset super načina, piše Budi.in.

Dokumente ili postere možete držati zarolanima bez da se zgužvaju tako da ih ugurate u jednu nogavicu, a najlonke mogu zamijeniti i punjenje za jastuke.

Možete ih koristiti kao spužvicu za površine za koje se ništa ne lijepi ili ih rastegnuti preko posude za cvijeće, pogotovo ako imaju uzorak i time ćete osvježiti staru posudu.

Napunite ih pijeskom za mačke pa stavite u rupe starih prozora kako biste spriječili propuh i puhanje. Mrlje dezodoransa s odjeće možete odstraniti tako da najlonke trljate po uprljanom mjestu.

Nalonkama se može ispolirati metal koji se lako ogrebe, a za maškare ih možete oslikati olovkom za oči ili crnom kemijskom i upotrijebiti kao lažne tetovaže za ruke.

Ako vam je dosta čišćenja četke za kosu od dlaka, preko zubaca stavite komad najlonki tako da zupci izvire. Kad se napuni dlakama jednostavno odstranite komad najlonke.

Označeno u