Jeftić, Melnjak i Senečić na današnjem susretu s novinarima Foto: Dražen Novosel

FOTO: Veliki interes za Kup susret Vidovca i Zameta, Jeftić se nada prolasku uz podršku navijača

| 2.2.2017. u 16:10h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

-    S obzirom na nedaće koje su nas pratile, ozljedu jednog od dva najbolja igrača Teodora Kelemena, koji nam je bio jako veliko pojačananje, veoma smo zadovoljni ostvarenim u prvom dijelu sezone, koja je bila izuzetno uspješna. Osvojili smo 15 bodova, pet više od očekivanog, u 13. kola i malazimo se na 6. mjestu tablice u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi. Klupska uprava nije mirovala u zimskom prijelaznom roku i doveli smo dva bivša igrača Zorana Jeftića i Daria Hermana, te mlade igrače Varaždina Zrinskog i Obrljana. Igrački kadar omogućava da imamo dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji - moglo se čuti na današnjoj konfrerenciji za novinare Muškog rukometnog kluba Vidovec, uoči početka proljetnog dijela sezone.

Govorili su predsjednik kluba Slavko Melnjak, trener momčadi Igor Senečić i povratnik u momčad, kužni napadač Zoran Jeftić. U subotu momčad očekuje gostovanje u Osijeku, kod sastava koji je u Vidovcu izgubio s pet golova razlike, ali je bolje plasiran od Vidovca, a u srijedu, 8. veljače, u sklopu osmine finala hrvatskog Kupa u Vidovec dolazi riječki Zamet.

Utakmica će se igrati  19 sati, ulaznice su u pretprodaji i veliko je zanimanje domaćih ljubitelja rukometa za taj susret.

Sretan sam što sam se vratio, imamo dobru ekipu, idemo na svaku utakmicu na pobjedu, za što imamo kapaciteta. U Kupu nam dolazi Zamet, koja je vrhunska ekipa, ali dat ćemo sve od sebe i nadam se da smo mi ti koji prolazimo u daljnji rang natjecanja - naglasio je Jeftić.

Galerija slika