Svoju ljubav prema trčanju, biciklu, prirodi i sportu općenito pokazalo je 36 natjecatelja

FOTO: Vanja Bojanić i Marko Gorički najbolji na All Around Ivanščica Vikendu 2017.

| 18.7.2017. u 12:14h | Objavljeno u Sport

Planina Ivanščica proteklog je vikenda, ugostila drugi po redu "All Around Ivanščica Vikend 2017", u organizaciji SRD 315 Sjeverozapad.  Trodnevna sportska utrka sastoji se od tri različita sportska uspona na Ivanščicu, na tri različite staze. Svoju ljubav prema trčanju, biciklu, prirodi i sportu općenito pokazalo je 36 natjecatelja, od čega 31 muškarac i 5 žena.

Za ukupni poredak zbrajala su se vremena svih uspona, a svi su natjecatelji odradili sva 3 uspona ispod 3 sata. Ukupnu pobjedu uzeli su Marko Gorički u muškoj i Vanja Bojanić u ženskoj konkureciji.

Prvoga dana održan je uspon 2,6 km dugom planinarskom stazom "Konj" do Planinarskog doma na vrhu Ivanščice, koji je najbolje odgovarao Marku Goričkom u muškoj, te Vanji Bojanić u ženskoj konkurenciji. Drugi je dan bio rezerviran za 8,3 km dugi biciklistički uspon cestom od izvora Žgano Vino do Planinarskog doma, u kojem je u muškoj konkureciji pobjedu opet odnio Marko Gorički, dok je u ženskoj konkurenciji dominirala Josipa Papec.

Posljedni se dan trčalo 5,3km dugom planinarskom stazom "Prekrižje", koju su najbrže prošli Mladen Skeja kod muškaraca i Vanja Bojanić kod žena. Troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojilo je medalje, a organizator je sve natjecatelje sa uspješno završenim usponima nagradio  finišerskim majicama.

Galerija slika