FOTO: Valentina Kupčić i Mario Musulin najbolji sportaši Lepoglave u 2019. godini Foto: Martin Novosel

FOTO: Valentina Kupčić i Mario Musulin najbolji sportaši Lepoglave u 2019. godini

| 9.2.2020. u 08:07h | Objavljeno u Sport

U petak se u Domu kulture Lepoglave održala dodjela za najbolje sportaše grada u 2019. godini. Najbolja sportašica grada Lepoglave je Valentina Kupčić, igračica ŽNK Lepoglave, a najboljim sportaš je Mario Musulin, član SPK Direkta. Najbolja ženska ekipa je Ženski nogometni klub Lepoglava, dok je najbolja muška ekipa Kuglački klub Lepoglava.

Najbolja mlada sportašica je Lorena Pintarić iz ŽNK Lepoglave, a najbolji mladi sportaš Marko Veseljak, član SPK Direkta. Udruzi za sport i rekreaciju ''Sport za sve'' Višnjica je dodijeljeno nagrada za poseban doprinos sportu grada Lepoglave za sportske zasluge u 2019. godini. Srećko Žulić je dobio priznanje Zaslužni sportski djelatnik u 2019. godini za svoj rad kao predsjednik ŽNK Lepoglave. Nagradu za Najuspješnijeg sportaša veterana grada Lepoglave u 2019. godini pripala je Zvonimiru Plevnjaku iz Kuglačkog kluba Lepoglave.

U kategoriji za najboljeg trenera nagrađen je Ivan Štefičar iz SPK Direkta, dok je najbolja trenerica Stella Gotal iz ŽNK Lepoglave. Najbolja perspektivan mlada ekipa do 18 godina za muške je NK Lepoglava, dok je u ženskoj kategoriji nagradu dobio Ženski odbojkaški klub Lepoglava. Priznanja za perspektivne mlade sportaše su dobili Leon Butko i Patrik Vučković (oba Karate klub Lepoglava), a najbolje perspektivne sportašice su Lucija Zver, Lana Loparić, Hana Štefanek, Kaja Zver, Iskra Županić i Marinela Golubić iz ŽOK Lepoglave.