FOTO: Rezultati međunarodnog kartinga - "3. Prelučke legende"

| 2.5.2016. u 15:50h | Objavljeno u Sport

Na stazi Karting centra „ST Rauš“ u Novom Marofu održana je Međunarodnu karting-utrku i prvenstvo Hrvatske pod nazivom "3. nagrada Prelučke legende – Novi Marof 2016.", koju je organizirao riječki Autoklub "RI autosport" uz realizaciju brojnih partnera i uz pomoć i pokroviteljstvo Varaždinske županije i Grada Novog Marofa.

U kategoriji KLASA 1 - LIMAČ 50 najbolje su odvozili Viktor Vešligaj iz KK Rijeka, Fabijan Vidaković iz AK INA DELTA Zagreb i Lovro Karanović iz AKK ZANATLIJA Zagreb.

U kategoriji KLASA 2 - MINI KART najbolji su rezultat ostvarili Adrien Mesec iz AK RI AUTOSPORT Rijeka, Sandro Budiselić iz AK OPATIJA MOTORSPORT i Marko Turk iz KK Koprivnica.

U kategoriji KLASA 3 – REVIJA najbolji su rezultat osvojili Matija Jurišić iz AK RI AUTOSPORT Rijeka, Mateja Soldat iz ASU CRVENA ZVEZDA RT Srbija i Nikola Carević iz KK 1 Zagreb.

U kategoriji KLASA 4 - KZ 2 + KLASA 5 KZ MASTER najbolji rezultat su ostvarili Damian Sekulić iz KK Koprivnica, Davor Barukčić iz KK Koprivnica i Marko Kranjčec iz AMKK COBRA Virovitica.

U kategoriji KLASA 6 – ROTAX u utrci R Junior najbolji rezultat su ostvarili Jan Pokos iz AKK Zanatlija, Luka Raspor iz AK OPATIJA te Stefani Mogorović iz AK ISTRA RACING TEAM Pazin dok u utrci R Micro najbolji su bili Fran Kranjac iz AKK PODRAVINA Koprivnica, Mauro Štiglić iz KK Rijeka te Luka Karanović iz AKK ZANATLIJA Zagreb.

Natjecanje se sastojalo od dvije bodovne utrke, a natjecatelji su bili raspoređeni u pet klasa. Utrka je jedna od šest koje se boduju za Prvenstvo Hrvatske.

 



Galerija slika