Novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač (lijevo) i predsjednik kluba Zvonimir Puškadija razledali su fotografije na večerašnjoj izložbi Foto: Dražen Novosel

FOTO: Počelo obilježavanje 90 godina NK Novi Marof

| 21.4.2017. u 22:17h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Večeras je počela proslava 90 godina postojanja Nogometnog kluba Novi Marof, koja se održava pod nazivom „90 mi je godina, a u meni mlado srce kuca“. U novomarofskom Kulturnom centru Ivan Rabuzin. otvorena je izložba fotografija i pehara iz fundusa NK Novi Marof, koja se može razgledati narednih mjesec dana.

Izloženo je sedamdesetak fotografija i pedesetak pehara, promovirani su novi grb kluba i zastava, te nova sportska oprema. Održana je i svečana sjednica, na kojoj su govorili predsjednik NK Novi Marof Zvonimir Puškadija, dopredsjednik varaždinskog ŽNS-a Ervin Horvat, dopredsjednik Zajednice sportskih udruga grada Novog Marofa Vladimir Ferenčina i novomarofski gradonačelnik Siniša jenkač.

Svečana je sjednica bila prilika za podjelu priznanja svim bivšim i sadašnjim članovima kluba, te zahvalnice sponzorima i dobročiniteljima kluba.

U okviru obilježavanja godišnjice odigrat će se i dvije prijateljske utakmice 3. svibnja u 17 sati kada će Novi Marof ugostiti momčad Zeline, jer je prvu službenu utakmicu NK Novi Marof odigrao upravo u Zelini 1927. godine s istoimenim domaćinom, a 17. svibnja gost će biti zagrebački Dinamo.