FOTO: PLAN B Varaždin osvojio dva zlata, srebro i broncu na natjecanju u Samoboru Foto: PLAN B

FOTO: PLAN B Varaždin osvojio dva zlata, srebro i broncu na natjecanju u Samoboru

| 21.4.2019. u 17:16h | Objavljeno u Sport

U nedjelju 14. travnja održano je plesno natjecanje u Samoboru pod nazivom „Samo Ples Dance Challenge“ koje je okupilo preko 1000 plesača iz različitih gradova Republike Hrvatske i Slovenije. Natjecanje je specifično po tome što u njemu mogu sudjelovati samo grupe i formacije odabranih plesnih stilova starosti djece do 5 do 16 godina, a konkurencija je u svakoj disciplini obavezna.

Plesači Plesnog kluba „PLAN BVaraždin i ovog su puta ostvarili zavidne rezultate te pomeli konkurenciju. Koreografija „Katze Mace“ osvojila je srca publike i sudaca, te se okitila zlatnim 1. mjestom u kategoriji mini (5- 7god.). Također, 1. mjesto u kategoriji djeca (8- 10 god.) pripalo je koreografiji „Never enough“dok su srebro i broncu kući donijeli kadeti (11- 12 god.) s koreografijama „Cuban Pete“ i „Celloop“.

- Zadovoljna sam rezultatima natjecanja. Sada dolazi do izražaja sav uloženi trud, marljivost i upornost kako djeca rastu i sazrijevaju. U tome svemu nas podržavaju i njihovi roditelji. Uvijek se s natjecanja vračamo umorni, ali ispunjeni, puni dojmova i uspomena.“ komentira voditeljica kluba Martina Palošika Čonda, pa nastavlja: „Naši plesači nižu uspjehe koje nije uvijek lako ponoviti. Važna je dosljednosti u postavljenim ciljevima, kontinuitet treninga kao i zajedništvo koje gajimo s djecom i oni međusobno. Pohvaljujem sve plesače i zahvaljujem se svim roditeljima, te trenericama Ramoni i Dori na pomoći oko oblačenja, šminkanja, navijanja s tribina i općenito elanu koji daje vjetar u leđa - rekla je Martina Palošika Čonda, voditeljica PK PLAN B.

Označeno u