Zajednička fotografija dviju momčadi te bivših trenera i igrača nekadašnjeg prvoligaša Varteksa Foto: Dražen Novosel/Martin Novosel

FOTO: Na glavnom terenu stadionu Varteksa Stari i Mladi i ove godine bez pobjednika

| 21.12.2018. u 16:12h | Objavljeno u Sport

Na glavom terenu stadiona Varteksa danas je odigrana tradicionalna utakmica,52. po redu, između Starih i Mladih, odnosno ekipe sastavljene od bivših igrača nekadašnjeg prvoligaša Varteksa i momčadi sadašnjih prvotimaca drugoligaša Varaždina.

Susret, koji se igrao u trajanju od dva puta po 30 minuta završio je rezultatom 5:5, iako su Mladi na poluvremenu imali prednost od 3:1, a nakon toga su vodili i rezultatom 5:1.

Za Stare su zaigrali Papa, Lučić, Marčetić, Balajić, Šafarić, Mujanović, Benko, Kresinger, Sačer, Liber i Bajus. Za Mlade su igrali Gavranović, Kolarić, Senić, Sambolec, Brlečić, Havelka, Golubar, Glavica, Črnko i Jeretec, dok je u pričuvi bio Balažinec.

Po dva gola za Mlade postigli su Glavica i Črnko, a jednom se među strijelce upisao Gavranović, dok su po dva gola za Stare postigli Sačer i Liber, a jednog je postigao Lučić iz kaznenog udarca.

Uz hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, na utakmicu je došao i Branko Ivanković, trener iranskog Persepolisa, ovogodišnjeg finalist azijske Lige prvaka, zatim Samir Toplak, trener zaprešićkog Intera.....

Označeno u