Ena Poljan i Vid Skenderović Foto: TK Varteks

Eni Poljan naslov na OP Didona, Vidu Skenderoviću drugo mjesto na OP Kvarnera

| 27.6.2018. u 11:09h | Objavljeno u Sport

Ena Poljan i Vid Skenderović iz Teniskog kluba Varteksa ostvarili su sjajne rezultate na teniskim turnirima do 12 godina. Poljan je osvojila naslov u pojedinačnoj konkurenciji na OP Didona u Virovitici, a Skenderović je osvojio drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i treće mjesto u parovima na OP Kvarnera u Rijeci.

Poljan je do naslova OP Didona došla pobjedama po sistemu round robin, gdje je redom u grupi svladala Niku Dragičević (TK Didon) sa 6:0 i 6:0, Luciju Podravac (TK Didon) sa 6:0 i 6:1 te prvu nositeljicu turnira Laru Dominić (TK Olimpija) sa 5:7, 6:2 i 7:6. Poljan se kasnije opet u polufinalu sastala s Dominić te pobijedila uvjerljivije sa 6:1 i 6:0, dok se u finalnom meču sastala s drugom nositeljicu turnira Nikom Sikiricom (TK Top Spin) sa 6:3 i 6:0.

Skenderović je na OP Kvarnera u pojedinačnoj konkurenciji u četvrtfinalu svladao Jana Markana (TK Iteam) sa 6:2 i 6:0, u polufinalu je bio bolji od domaćeg predstavnika Marina Martinovića (TK Kvarner) sa 6:1 i 6:2, dok je u finalu od Skenderovića bio bolji Kristijan Kolić (TK Ogulin) sa 6:3, 4:6 i 6:0. U parovima je s partnerom Marom Ugarkovićem (TK Kvarner) zaustavljen u polufinalu gdje je bolji bio par Kristijan Kolić i Vilim Karačić (TK Terra) sa 6:4 i 6:2.