Ena Poljan (desno) Foto: TK Varteks

Eni Poljan dva naslova u parovima na San Spinu Cupu i OP Ponikva

| 25.7.2018. u 14:15h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Ena Poljan iz Teniskog kluba Varteks je osvojila dva naslova u parovima na turnirima San Spin Cupa do 12 godina i Otvorenog prvenstva Ponikva do 14 godina u Zgrebu te treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji OP Ponikva.

Poljan je na San Spin Cupu igrala zajedno s Larom Mažuran (TK Futures), u prvom kolu su bile slobodne, u polufinalu su bile bolje od Veronike Bulaku i Ane Hudinčec (obje TK Futures) rezultatom 6:4 i 6:4, dok su u finalu svladale Astrid Johu Bilić (TK Zadar) i Emu Šantić (TK Didon) sa 7:5 i 6:2.

Na OP Ponikva je udružila snage s Anom Šimić (TK Prelog) te su u četvrtfinalu prvo svladale par Taru Crnković (TK Pro Junior) i Anu Pavlović (TK Ponikve) sa 6:3 i 6:3, u polufinalu su bili bolji od Lucije Miljanić (TK Ponikve) i Leone Bjelovučić-Kopilović (TK Iteam) sa 6:1 i 6:1, dok su u finalu slavile protiv Maje Brnić i Sare Stojanović (obje TK Iteam) sa 6:1, 5:7 i 10-8.

U pojedinačnoj konkurenciji OP Ponikva je zaustavljena u polufinalu, a bolja od nje je bila Sumejja Pličanić (TK Chromos) koja je slavila sa 7:6 i 6:2.