Cedevita će u Ludbregu ugostiti Zadar Foto: www.kkcedevita.hr

EKSKLUZIVNO: Košarkaški spektakl u Ludbregu 8. svibnja

| 12.4.2016. u 15:02h | Objavljeno u Sport

Zahvaljujući dobrim sportskim i prijateljskim odnosima između ludbreškog košarkaškog A2 ligaša Grafičara i zagrebačke Cedevite u školsko sportskoj dvorani u Ludbregu će se u nedjelju, 8. svibnja u 18 sati odigrati derbi susret A1 Lige za prvaka između Cedevite i Zadra.

Bit će to, nema sumnje, najjača košarkaška utakmica odigrana u Ludbregu, u kojem je već gostovala hrvatska juniorska vrsta, no nikada nije odigrana utakmica A1 Lige za prvaka, što će sigurno pobuditi veliku pozornost među ovdašnjim ljubiteljima košarke.

- Dvorana u Ludbregu moći će za tu utakmicu primiti oko tisuću gledatelja, a ulaz će biti besplatan - rekao je član uprave ludbreškog kluba Siniša Beser.

- Ova je utakmica plod dobre dvogodišnje suradnje Cedevite i našeg kluba, a Cedevita svake godine domaćinstvo jedne utakmice daje manjim sredinama, a sve u cilju promocije košarke. Nama je pripala čast da ugostimo derbi kola. Bit će sportski spektakl, a postoji mogućnost i TV prijenosa. Naravno da smo ponosni što ćemo imati takav događaj u našem gradu i da nam je cedevita dala priliku da ih ugostimo, što je znak povjerenja i dobre suradnje - zaključio je Beser.